Foto: Pixabay

Nemusíme mluvit zrovna o partnerkách, ale čas od času potřebujete dárek pro příbuzné, obchodní partnery, nepostradatelné prodejce, klíčové zaměstnance ve firmě, zahraniční návštěvy – zkrátka bez dárků se neobejdete. Čas a pečlivost, jakou věnujete volbě daru, je všeobecně vnímána jako znamení dokládající hodnotu vašeho vztahu a také co pro vás ten druhý znamená. Důležité jsou stejně dárky pro ženy, jakož i pro muže.

Doposud byla taková nepsaná tradice firemních tužek, diářů a těžítek. Tato doba však definitivně odešla do historie. Ale potřeba obdarovat tu zůstává nadále. Co však můžeme dát druhé osobě, abychom vyjádřili, jak moc si ji vážíme? Role univerzálního dárku se ujalo zlato a stříbro, které v sobě vtipně kombinují originální formu, jedinečnost i skutečnou hodnotu. Zlatý slitek můžete získat v hodnotě 1 500 až 1 300 000 Kč.

Foto: Pixabay

Bude-li chtít, může jej obdarovaný kdykoliv prodat a získá zpět adekvátní hodnotu, nebo i více, tak jak cena zlata stoupá. Dárek ze zlata určitě nikdo nevyhodí a nezaloží. Drahé kovy ale nejsou jenom business orientované reklamní předměty. V nabídce pražské mincovny si vyberete i z mnoha pozoruhodných realizací, zaměřených na nejčastější rodinné události.

Tradiční příležitostí pro obdarování někoho zlatým dárkem nebo vlastní medailí je například narození dítěte, životní jubileum, výročí svatby, promoce oslavující titul nového vzdělance i další významné životní mezníky. Jako nejvhodnější dárek se však jeví medaile se jménem vhodné jako cenově dostupný dárek. V seznamu naleznete na 500 vydaných jmen. Jedná se o jména českého a slovenského kalendáře. Přijdou vhod zejména tehdy, když vaši přátelé slaví svůj svátek. Na své si přijdou i milovníci zvěrokruhů, kteří mohou zakoupit medaili s konkrétním znamením zvěrokruhu.

Dárky se jménem mohou věnovat rodiče dětem, senioři vnukům, manželky mužům, bratři sestrám, kolegové, spolupracovníci, obce občanům atd. Jsou skutečně univerzálním dárkem pro každou příležitost. Podívejte se na stránky zlate-mince.cz a nechejte se i vy inspirovat světem malých dárků velké hodnoty.

Zdroj: zlate-mince.cz