Foto: Pixabay

WhatsApp se snaží neustále vyvíjet nové a nové funkce a mimo jiné se pokouší připravit i novou a lepší verzi svého end-to-end šifrování, které by nám mělo zajistit větší bezpečnost. V nejbližších týdnech pak přijde i možnosti diktování nebo plnohodnotné podpory více zařízení.

Nově se objevují z různých věrohodných zdrojů zprávy o tom, že se připravuje téměř revoluční novinka s názvem Komunita. Podle nejrůznějších indicií by to mohla být nová zabezpečená sociální síť. Tyto informace pak vychází zejména z podrobné analýzy poslední beta verze WhatsAppu.

Vývojáři ze serveru XDA Developers ve zdrojovém kódu totiž našli odkazy a zmínky vedoucí k úvaze o nové sociální síti. Původně se však domnívali, že by mohlo jít o novou verzi skupinových chatů. Později však zjistili, že mnohem pravděpodobněji půjde o sociální síť typu Facebook nebo Twitter.

Vývojáři z portálu WABetaInfo pak na svém Twitteru uvedli, že se s největší pravděpodobností bude jednat o možnost lepší organizace v rámci skupiny. V tuto chvíli bohužel neumíme říci nic bližšího. Budeme si muset počkat na jednu z dalších betaverzí WhatsAppu, kde se odhalí možná celá nová funkce.

Zdroj: AndroidAuthority.com (odkaz)