Foto: Pixabay

Pokud kdokoliv v České republice nebo na Slovensku má zájem nabídnout něco k prodeji, má možnost využít služeb některého z inzertních serverů. Tím nejoblíbenějším a nejpoužívanějším je pravděpodobně Bazoš, který pro český trh vystupuje jak o Bazoš.cz, pro slovenský trh jako Bazoš.sk, pro polský trh Bazos.pl a dokonce své působení rozšířil i do Rakouska pod značkou Bazos.at.

Objem zpracovaných inzerátů každý den je pak obdivuhodný a čítá zhruba 50 000 kusů. Důvodem takto vysoké popularity je bezpochyby i široké portfolium, což v praxi znamená, že si vybere skutečně každý. Historie Bazoše se pak datuje do počátků většího rozšíření internetu v našich krajích, konkrétně do roku 2003.

Již tenkrát zaznamenal Bazoš za prvních šest měsíců své existence přes dva tisíce inzerátů a návštěvností přes 300 lidí denně (uvažme však kolik lidí mělo v té době internetové připojení a jak často na internet chodili). Postupem času se snažili vývojáři Bazoše jít neustále s dobou, a proto přicházeli s novým a rychlejším vyhledáváním, novými sekcemi či dalšími chytrými doplňky, které měly usnadnit uživatelům vyhledat přesně to, co chtějí.

TMAVÝ REŽIM JE TU!

Tou poslední novinkou pak je možnost zvolit tmavý mód v mobilních aplikacích pro Android a iOS. Tato novinka je prozatím dostupná pro český a slovenský trh, resp. pro domény Bazoš.cz a Bazoš.sk. Důvod vzniku samotné mobilní aplikace je prostý. Počet uživatelů navštěvujících webovou aplikaci Bazoš ze svého mobilního zařízení začal prudce narůstat a již v roce 2014 tvořili tito uživatelé 20% z celkové návštěvnosti.

Foto: Pixabay

Vzhledem k tomu, že se tmavý režim stává všeobecně populární jak mezi uživateli operačního systému Android, tak mezi uživateli operačního systému iOS, rozhodlo se zkrátka vedení platformy Bazoš, že vyjde potřebám svých uživatelů vstříc. Tmavý režim je pak doporučován i ze strany mnohých očních doktorů, protože při by neměl tak vyčerpávat a poškozovat naše oči. Další výhodou je, že nám to ušetří i trochu baterie v našem mobilním zařízení. Pokud se vám tato novinka ještě ve vaší aplikaci „Bazoš: online bazar – Prodej snadno a rychle“ neobjevila, je to s největší pravděpodobností způsobeno zastaralou verzí aplikace. Doporučujeme proto aktualizovat vaší aplikaci s tím, že v nejnovější verzi již tuto novinku dozajista naleznete.

Zdroj: Tisková zpráva společnosti Bazoš.cz