Foto: Pixabay

Skupina byla aktivní v letech 1972 až 1983, kdy se skupina rozpadla díky rozvodu dvou členů. Od té doby se fanoušci marně domáhají jejich comebacku. Dlouhá desetiletí bylo toto přání jen bláhovým snem. Nyní je členům této kapely přes sedmdesát let a sami se obávají, zda by vůbec turné kvůli svému věku zvládli.

I přes to potěšil všechny fanoušky twitterový účet ABBA Voyage, který oznámil nějakou velkou aktivitu na 2. září letošního roku. Podle jednoho ze zdrojů by se mělo toho dne konat v Rumsey Playfield v Central Parku v New Yorku konat speciální sezení pro zvané hosty, kde pravděpodobně oznámí ABBA své „hologramové turné.“

Díky hologramům (postavám modelovaných ze světla) si mohou členové vybrat své mladší já a běhat po pódiu jako dříve a při tom si v klidu sedět doma a neunavovat se. Tyto postavy budou nazvány ABBA-tars.

Zájem o toto turné se očekává obrovský, protože zde zazní nejen staré hity, ale také zbrusu nové písničky. Toto turné bylo plánováno již dříve, ale celé přípravy se pozdržely kvůli pandemii koronaviru. Podle manažera se však mají diváci na co těšit, protože technologie prý nikdy nebyla realističtější.

Zdroj: Novinky.cz (odkaz)