Foto: Pixabay

Nejnovější verze aplikace pro zasílání zpráv nyní umožňuje až 1000 lidem připojit se ke skupinovému videohovoru. Zatímco počet účastníků, kteří mohou vysílat video z fotoaparátu nebo obrazovky, zůstává omezen na 30, dalších 970 lidí se může naladit a sledovat.

Jak uvedl Telegram při prvním spuštění této funkce, tak vždy plánoval zvýšit počet lidí, kteří se mohou připojit ke skupinovému chatu, protože rozšiřuje své hlasové a video hovory na podporu živých akcí. Ve svém novém oznámení společnost uvedla, že bude limit nadále zvyšovat.

Foto: Pixabay

U aplikace pro Android obsahuje nejnovější verze také podporu rychlosti přehrávání 0,5x, 1,5x a 2x a také nové animace odesílání. Uživatelé iOS budou mít mezitím přístup k nové kameře v aplikaci, která může využívat všechny úrovně přiblížení jejich zařízení a také možnost přeposílat zprávy více příjemcům.

Co se týče nového obsahu, který přichází společně s těmito videohovory se vlastně dá říct, že se teď Telegram dostal na obsah ostatních chatovacích zařízení, ale zachovává si anonymitu svých uživatelů.

Zdroj: Engadget.com (odkaz)