Foto: Pixabay

„Hlavní výhoda hry My Talking Angela 2 spočívá v tom, že je nejen zábavné ji hrát, ale také podporuje individuální styl hráče,“ říká Gray Zhang, vedoucí oddělení her a vztahů s vývojáři ve střední a východní Evropě a Skandinávii společnosti Huawei. „Na rozdíl od jiných her, které prodávají myšlenku „správného“ vzhledu, tento titul podporuje právo hráčů být kýmkoli chtějí být a hrát tak, jak chtějí. Jsme rádi, že můžeme spolupracovat s Outfit7 a přivítat jejich fantastické hry v AppGallery.“

 

My Talking Angela 2 vede hráče k tomu, aby poznali kouzlo přátelství prostřednictvím řady dynamických aktivit, které zdůrazňují důležitost péče o sebe a sebevyjádření. Díky nesčetným možnostem přizpůsobení mohou hráči obléknout Angelu, načesat jí vlasy a nanést make-up a vyzdobit její byt podle vlastního vkusu. Společně s Angelou lze také objevovat nové zážitky a činnosti, jako jsou pečení, hudba a tanec. Pečlivý tým vývojářů dokonce spolupracoval s profesionálními tanečníky, aby vytvořili Angele pohyby pro populární taneční funkci.

 

„Počínaje řadou možností přizpůsobení až po vysoce kvalitní vzhled a herní design posouváme hranice toho, co lze v mobilu pomocí aplikace My Talking Angela 2 všechno udělat,“ říká Xinyu Qian, generální ředitel společnosti Outfit7. „V této hře jsme Angelu přivedli k životu jako nikdy předtím a nemůžeme se dočkat, až zjistíme, co si hráči myslí o našem nejnovějším přírůstku do herního světa Talking Tom & Friends.“

AppGallery pokračuje v inovaci služeb

 

My Talking Angela 2 navazuje na úspěch hry od Outfit7 Talking Tom Gold Run, která aktuálně patří mezi pět nejstahovanějších her v AppGallery. Huawei tuto hru podpoří vytvořením speciálních ciferníků s Talking Angela pro nejnovější řadu chytrých hodinek Huawei.

 

Na podporu dynamického růstu herní kategorie v AppGallery společnost Huawei nedávno představila GameCentre, specializovaný herní hub, který je předinstalovaný na zařízeních Huawei. AppGallery navíc představila speciální herní záložku jako součást generální úpravy navigace, která byla spuštěna zároveň s novým vzhledem AppGallery na začátku tohoto roku. To umožňuje uživatelům snadno najít hry a obsah specifický pro jejich zájmy.

 

Investice společnosti Huawei do růstu ekosystému Huawei Mobile Services (HMS) zaznamenala meziroční nárůst aplikací integrovaných s HMS o více než 120 %, přičemž v současné době je k dispozici 134 000 aplikací. Na platformě HMS jsou nyní registrovány více než 4 miliony vývojářů, z toho 300 000 v Evropě. AppGallery působí ve 170 zemích po celém světě s 540 miliony aktivních uživatelů měsíčně po celém světě.

Zdroj: Tisková zpráva společnosti Huawei