Foto: Pixabay

Každé dítě dneska již ví, že Facebook je nejpopulárnější sociální sítí u nás. Tato sociální síť má také, stejně jako každá sociální síť, svůj nezaměnitelný styl a charakter. Uživatelé zde vkládají příspěvky, které mohou jejich přátelé komentovat či sdílet.

Nyní to vypadá, že se Facebook chce změnit a že se chce připodobnit konkurenčnímu Twitteru. Pro veřejně známé osobnosti zřídí pravděpodobně vlákna, kde tyto osobnosti budou moci vkládat příspěvky ve spojení ne předchozí události či jiné příspěvky.

Foto: Pixabay

Díky vláknům dojde k přehlednějšímu a vizuálnímu propojení jednotlivých událostí, takže fanoušci mohou přehledněji sledovat vývoj událostí. Facebook prý zatím tuto funkci pouze testuje, ale známý konzultant pro sociální sítě, Matt Navarra, již měl možnost tuto funkci otestovat a dokonce sdílel již několik snímků obrazovky.

Mluvčí společnosti Facebook však odmítl potvrdit či vyvrátit plánované nasazení této funkce pro širokou veřejnost. Není ani jisté, kterých osobností se bude tato funkce týkat. Není však vyloučeno, že v budoucnu se tato funkce může rozšířit i pro běžné uživatele, jako je tomu na Twitteru.

Zdroj: Techcrunch.com (odkaz)