Foto: Pixabay

Nový český startup se rozhodl spustit jedno z největších hračkářství u nás. Primárním impulsem pro vytvoření nového portálu se zbožím pro děti byl fakt, že množství e-shopů, včetně těch největších, nabízí dětský sortiment vždy jen okrajově v podobě např. autíček a panenek. Podle tvůrců nového portálu šlo hlavně o to, aby v době pandemie, kdy jsou veškeré kamenné krámy uzavřeny, mohli lidé nakupovat veškeré dětské zboží na jednom místě.

Má se tak předejít situaci, kdy při narození dítěte sháníte veškerou výbavu a musíte navštívit e-shop s oblečením, e-shop s postýlkami, e-shop s autosedačkami, e-shop s hračkami, atd. Kvůli tomu navíc rodiče zcela zbytečně utrácí peníze z patery poštovné. Nový portál VšeProDětičky chce tomuto stavu předejít.

Foto: Pixabay

Podle slov ředitelky tohoto e-shopu je jejich hlavním cílem zpřístupnit dětské zboží všem potřebným, za rozumnou cenu a za jedno jediné poštovné. Dle dosavadních reakcí od zákazníků se dá soudit, že i oni tuto politiku vítají. Podle posledních zpráv by se na portálu VšeProDětičky mělo nacházet přes 25 000 druhů zboží. Ředitelka navíc dodává, že se rozhodli rozšířit nabídku i o dárkové zboží či potřeby pro maminky a tatínky. Někdy totiž potřeby rodičů a dětí splývají, typickou ukázkou je tatínek hrající si s autodráhou, dodává ještě na závěr paní ředitelka.

Zdroj: Interní zpráva portálu VšeProDětičky