Zdroj: Pixabay.com (odkaz)

O tom, že se na různých platformách začíná zavádět populární prémiové služby jsme vás již informovali v minulém článku. Nyní se však k Facebooku a Twitteru připojuje i náš český gigant Seznam.cz, který v úterý spustil zbrusu novou službu nazvanou Seznam Premium.

Tato nová služba umožní svým předplatitelům sledovat veškerý videoobsah zcela bez reklam. Získat status prémiového člena přitom není drahé a vyjde jen na 339 Kč za rok. Logicky je určena především těm, kteří jsou otráveni neustálými reklamami a chtějí si zkrátka vychutnat jen videozáznam.

„Existuje skupina uživatelů internetu, kterou obtěžuje nebo rozptyluje videoreklama. A přesně na ně míří náš nový produkt Seznam Premium. Za méně než 29 Kč měsíčně totiž budou moci sledovat videa na všech našich službách bez reklamních spotů. Služba bude dostupná na všech typech zařízení, tedy jak na stolních počítačích, tabletech, tak na mobilních telefonech a chytrých televizorech, které podporují Seznam.cz přihlášení. Zároveň je potřeba zdůraznit, že náš vlastní obsah budeme lidem pořád nabízet zadarmo. Na tom se nic nemění.“

Igor Kalaš navíc ještě podotkl, že každý, kdo bude mít prémiové členství, bude mít u své profilové fotky malou korunku, která se bude zobrazovat i ve všech diskuzích. Zakoupit si službu může každý prostřednictvím mobilních aplikací, Televize Seznam či přímo na stránkách Seznamu. Po uhrazení částky mu jsou veškeré služby obratem aktivovány.

Zdroj: Novinky.cz (odkaz)