Zdroj: Pixabay.com (odkaz)

Jak jsme již dříve informovali, snaží se společnost Facebook vypořádat s konkurencí v podobě dynamické sociální sítě TikTok. Výsledkem je nová aplikace nazvaná BARS, kterou představil tým NPE. Tato aplikace má sloužit především raperům a jde o technologii pro zaznamenání jejich rýmů či různých vokálních efektů ve studiové kvalitě.

V aplikaci si navíc můžete doplnit i rytmus či psát text své písně přímo v BARS a ta vám dokonce automaticky navrhne slova, která se s tím vaším textem nejlépe rýmují. Samozřejmostí pak jsou různé vizuální a zvukové filtry nebo funkce automatického ladění. Tím si můžou rapeři svůj projev vyšperkovat. Své výtvory pak mohou sdílet na různé sociální sítě.

Zdroj: Pixabay.com (odkaz)

Pro ty, kteří již svůj um ovládají, mohou vyzkoušet režim freestyle, který jim bude předkládat různá slova a oni je musí do svého rapu začleňovat. Každé video v BARS může mít délku pouhých 60 sekund. Facebook spustil BARS prozatím jako uzavřenou beta verzi pro iPhony s tím, že první pokusy zde pocházejí z týmu Facebooku. Všichni zájemci si mohou tuto aplikaci stáhnout a rezervovat si tam své unikátní jméno. V případě úspěchu je pravděpodobné, že se rozšíří BARS i na Android.

Zdroj: Engadget.com (odkaz)