Zdroj: Pixabay.com (odkaz)

Elon Musk spolu s dalšími známými osobnostmi se již ukázali na nové sociální síti Clubhouse, které prudce nabírá na popularitě. Nově se však objevila velice překvapivá zpráva, kdy Elon Musk pozval prezidenta Ruské federace, Vladimira Putina, na rozhovor na Clubhousu.

Pozvánku zaslal Elon pomocí hashtagu ve svém tweetu, kde se doslova ptal, zda se Putin připojí ke společné konverzaci na Clubhousu. Následně pak ještě připojil vzkaz napsaný v azbuce: „Byla by to velká čest si s vámi takto promluvit.“

Podle všech dostupných zpráv i podle oficiálního vyjádření mluvčího Kremlu, Dmitryho Peskova, je tato nabídka ke společné konverzaci velice zajímavá, ale Kreml chce na více času na zvážení, zda pozvání příjme či nikoliv. Teprve poté vydá své stanovisko.

Ruský prezident, Vladimir Putin, prozatím nevyužívá žádnou z všeobecně známých sociálních sítí, a proto Elon neměl příliš na výběr. Stále se zde samozřejmě naskýtá otázka, z jakého důvodu se chce Elon spojit se Ruským prezidentem. Vše, co Elon dělá, má dobře promyšlené a vždy se to týká jeho businessu. Není proto vyloučeno, že se bude jednat o vesmírné agentuře SpaceX nebo třeba o výstavbě nové továrny v Rusku. V každém případě vás budeme o průběhu informovat.

Zdroj: CNBC.com (odkaz)