Zdroj: Pixabay.com (odkaz)

Interiér je vybaven 17″ kinematografickým displejem s rozlišením „2200×1300, ultra jasnými, věrnými barvami, výjimečnou odezvou možností ho naklonit dle potřeby. „Cestující mohou hrát z jakéhokoli sedadla díky podpoře bezdrátového ovladače a displeje na zadním sedadle.

„Chcete si zahrát hru Zaklínač na své Tesle? (Show již můžete sledovat na službě Tesla Netflix theater),“ tweetoval 22. ledna výkonný ředitel Tesly Elon Musk. Předchozí modely automobilového herního systému rozjely podle IGN Entertainment „méně náročné hry, jako jsou Cuphead a Cat Quest“. Upgradované modely ukazují, že systém má schopnost spustit hru „The Witcher 3“, což „naznačuje výrazný posun ve zvýšení herního potenciálu vozu,“ uvedl IGN a dodal, že je to působivá hra podle „automobilových standardů“.

Poté, co Sony v listopadu uvedlo PlayStation 5, zaznamenali nejvyšší tržby v historii, nový model se stal standardem pro hraní her nové generace. Podle IGN je ale těžké porovnávat upgradovaný herní systém Tesly s novým konzolovým standardem, protože na konzole je k dispozici několik konkrétních vymožeností, které jsou pro automobily zatím nedostupné. 

Zdroj: BusinessInsider.com (odkaz)