Zdroj: Pixabay (odkaz)

Za týden touto dobou měl být odstartován největší veletrh spotřební a výpočetní techniky na světě CES (Consumer Electronics Show), který se již tradičně koná v americkém Las Vegas. Letos však bude historicky poprvé pouze online. Velikost tohoto veletrhu dosvědčuje i fakt, že i největší výstavní prostor v Las Vegas je pro tento veletrh nedostačující, proto musí být rozdělen do různých částí města.

Sami organizátoři přiznávají, že je prakticky nemožné uhlídat akci takovéhoto rozsahu s dodržením všech hygienických pravidel. Začátek tohoto veletrhu bude v pondělí 11. ledna a bude trvat až do čtvrtka do 14. ledna.

„Celodigitální CES 2021 umožní celé technické komunitě bezpečně sdílet nápady a představit produkty, které budou utvářet naši budoucnost. Budete se moci účastnit všech úžasných okamžiků CES, ať jste kdekoli na světě. Zrealizujeme jedinečný zážitek pro technologický průmysl.“

Hlavní očekávanými novinkami by měly být počítače a tablety. Na své si však přijdou i milovníci multimediálních zařízení, fotoaparátů nebo TV. Díky koronaviru tak má každý možnost tento veletrh shlédnout bez nutnosti cestovat do USA, což je v současné situaci téměř nemožné. Jak praví rčení, všechno zlé je pro něco dobré.

Zdroj: Techradar.com (odkaz)