Zdroj: Pixabay (odkaz)

Aplikace WhatsApp narůstá na popularitě, a to hlavně díky možnosti využívat aplikaci bez nutnosti registrace, jak tomu je například v případě druhé chatovací aplikace Messenger. O popularitě WhatsAppu svědčí i fakt, že ho celosvětově využívá přes dvě miliardy uživatelů. Nyní však WhatsApp oznámil, že od 1. ledna příštího roku, resp. za týden, přestane fungovat na milionech telefonů.

Konkrétně se to týká těch uživatelů, kteří mají na svých mobilních telefonech starší operační systém, než je iOS9 nebo Android 4.0.3. V některých případech mají uživatelé možnost aktualizovat si operační systém na novější, ovšem v některých případech to bohužel nebude možné a aplikace se tak stane zkrátka nefunkční.

Zdroj: Pixabay (odkaz)

Týká se to modelů iPhone4 a starších a v případě Androidu pak svůj operační systém neaktualizují uživatelé Motorola Droid Razr nebo Samsung Galaxy S2. Pokud si nejste jisti, jakou verzi operačního systému má váš telefon nainstalovanou, doporučujeme přesvědčit se o tom v nastavení vašeho mobilního telefonu, zejména jedná-li se o starší model.

Zdroj: nzherald.co.nz (odkaz)