Zdroj: Pixabay

Cyberpunk 2077 se stává čím dál kontroverznější hrou. Názor na ni asi závisí především na tom, na jakém zařízení ji zkoušíte hrát. Pokud zvolíte starší verzi PlayStationu, budete asi litovat své investice. Pokud vypálíte ale nový PlayStation 5, budete v sedmém nebi.

Z toho důvodu nedávno Sony rozhodlo, že odstraní (alespoň prozatím) ze svého obchodu PS Store. I přes tyto problémy rostou prodeje této hry závratných tempem. Nyní již CD Projekt Red zaznamenal přes 13 milionů kopií.

CD Projekt Red says that it has sold 13 million copies of Cyberpunk through digital and physical distribution channels as of December 20.

This number factors in refunds processed by this point at both retail / digital.

The game had 8m pre-orders prior to launch. pic.twitter.com/ZIg4j9nDeB

— Daniel Ahmad (@ZhugeEX) December 22, 2020

CD Projekt Red sice musí řešit problémy s vrácením peněz nespokojený uživatelům, ale i přes to se zdá, že Cyberpunk je nejúspěšnější hrou tohoto roku. Vedení CD Projektu Red si přeje, aby v budoucnu dosáhl Cyberpunk 30 milionového prodeje a překonal tak Zaklínače.

Vývojáři Cyberpunku hromadně ujišťují své hráče, aby ještě posečkali, protože usilovně pracují na Patchy, který má všechny problematické faktory ze hry odstranit. V současné době je však CD Projekt Red vystaven hrozbě hromadné žaloby, protože nabízí produkt, jehož popis neodpovídá realitě.

Zdroj: The Verge.com (odkaz)