Zdroj: Pixabay

WhatsApp je jedním z nejpopulárnějších chatovacích aplikacích patřící, stejně jako konkurenční Messanger, společnosti Facebook. Výhoda WhatsAppu je bezpochyby v tom, že nevyžaduje žádné složité registrace, poskytování údajů a navíc je komunikace v rámci WhatsAppu šifrovaná. V poslední době vývojáři WhatsAppu nabídli zjednodušenou správu úložiště, automatické odstraňování zpráv a dokonce má přijít i funkce pro nákup přímo z chatu.

Mimo to přišla další novinka v podobě tapet. Administrátoři webu WABetaInfo objevili, že v betaverzi aplikace WhatsApp pro Android se testuje možnost výměny pozadí v rámci jednotlivých chatů. Doposud šlo nastavit jednotné pozadí pro všechny chaty obecně. Novinka by vám měla dát na výběr, zda chcete nastavit pozadí v konkrétním chatu nebo napříč celou aplikací.

Zdroj: Pixabay

Spolu s nastavením barvy si také bude moci uživatel vybrat stupeň její průhlednosti. Mimo to chce WhatsApp poskytnout svým uživatelům 32 světlých a 29 tmavých tapet. Nabídka různých customizací v rámci vašeho uživatelského prostředí ve WhatsAppu se tak značně rozšíří. V tuto chvíli však není k dostupná informace, kdy bude tato beta funkce nasazena do stabilní verze.

Zdroj: wabetainfo.com