Zdroj: Pixabay

Herec Rupert Grint se v životě proslavil zejména jako kamarád Harryho Pottera, Ron Weasley. Vzhledem k faktu, že téměř každý herec, který se ve slavné sérii Harry Potter objevil se obratem stal celosvětově známou celebritou, stala se i z Ruperta celebrita s vlastním fanklubem.

Některé celebrity se stáhnou do ústraní a nadměrná pozornost jim je nepříjemná. I Rupert poměrně dlouhou dobu odolával, ale nyní se rozhodl založit si vlastní Instagramový účet. Vzápětí se pak strhla velká smršť a za pouhé čtyři hodiny a jednu minutu získal milion folowwerů. Tímto překonal o 43 minut dosavadního držitele rekordu, Davida Attenborougha.

K dosažení tohoto čísla stačilo jen publikovat fotku s jeho dcerou Wednesday a komentářem, že přišel o deset let později, ale „tady je“. Jen tato samotná fotka nasbírala více než 3,1 milionů lajků. Možná, že jen náhodou vyšlo založení jeho účtu na den premiéry Harryho Pottera a kamene mudrců.

I když to nebylo původním záměrem Ruperta, zapsal se do Guinnesovy knihy rekordů jako ten, kdo získal nejrychleji v historii Instagramu milion followerů. Zda to bude chtít Rupert Grint nějakým způsobem do budoucna zužitkovat se prozatím neví.

Zdroj: Extra.cz