Zdroj: LubojatzkyCouple

Známá česká Food blogerka Pavlína Lubojatzky původně pracovala jako marketingová specialistka, která se potýkala s mírnou nadváhou. Následně se rozhodla změnit svůj životní styl a zhubla 22 kg, což byl pro ní impulz, aby si založila vlastní food blog, kde se se světem podělila o svou životní cestu a řadu vyzkoušených receptů. Zastává teorii, že v týdnu jíte z 80 % zdravě a z 20 % si dopřejete i nějaké ne úplně CLEAN jídlo

Nastal však další problém, a to ten, že její blog neměl dostatečnou čtenost a Pavlina nechtěla investovat deseti tisíce do reklamy nebo do kvalitní SEO optimalizace. Vyřešila to vskutku šalamounsky. Přihlásila se do celosvětově známé soutěže Masterchef, kde se rychle díky svým emotivním reakcím hravě zviditelnila. Tím se stala trochu trnem v oku části populace.

Mimo zviditelnění její osoby se podařilo zviditelnit i její životní příběh, načež se logicky mnohonásobně zvýšila i návštěvnost jejího blogu. Sama Pavlína několikrát potvrdila, že právě zvýšení zájmu o její blog byl hlavní smysl účasti v soutěži Masterchef. Trochu záhadné je pak její vítězství celé soutěže, které se právě potvrdilo. Podle mnoha odborníků její výsledky byly sice dobré, ale ne natolik, aby porazila všechny ostatní soutěžící. To je však otázka spekulací.

Zdroj: LubojatzkyCouple.cz, Voyo.nova.cz