Zdroj: Pixabay

Cyberpunk 2077  je připravovaná RPG videohra hraná z první osoby vyvíjená a publikována společností CD Projekt, která měla svůj původní termín vydání již letos v dubnu. Kvůli koronavirové pandemii se však termín vydání zatím neustále posouvá do nedohledna. Všemi vyhlížený Cyberpunk 2077 sice v následujících dnech nevyjde, ovšem můžeme se zaměřit místo data vydání na to, co dalšího nám CD Projekt Red odhalí. Vývojáři budou vysílat již pátou epizodu Night City Wire tento čtvrtek 19.listopadu, a to v 18:00.

Night City Wire je v podstatě stream přímo od tvůrce Cyberpunku 2077, tedy CD Project Red, kde ukazují nové věci, které se mají v novém Cyberpunku 2077 objevit. V tomto díle Night City Wire bychom se měli dozvědět něco víc o zvukovém podkresu hry a také o Johnnym Silverhandovi (Keanu Reevesovi).

Je téměř jisté, že se máme na co těšit. Nezbývá než doufat, že vývojáři neodstraní nějaké mechaniky podobně, jak tomu bylo i minule, kde odstranili vylepšování aut nebo používání dvou zbraní. Tak či tak nezbývá než čekat a doufat, i když gif animace uvedená v tweetu CD Projectu slibuje pořádnou jízdu.

Zdroj: PCgamer.com