Zdroj: Pixabay

Vývojáři Mojang Studios a 4J Studios spojili své síly s Disney a Lucasfilm, aby stvořili Minecraft Star Wars DLC, nový balíček představující nejen desítky nových skinů postav, ale také vozidla, tvory, lokace, planety a možná i Mudhornovo vejce.

V novém DLC se podíváme do „Dávných časů v jedné předaleké galaxii…“. Podobně jako v legu tedy vzniká nový svět Star Wars celý z kostek, který bude vyobrazovat situace a prostředí z originálních Star Wars filmů a z nedávného seriálu The Mandalorian. To vše je dobarveno původním soundtrackem.

Bude toho opravdu hodně co prozkoumávat, protože kromě dvanácti planet nechybí ani ikonické postavy jako jsou Luke Skywalker, princezna Leia, Darth Vader, Chewbacca, Han Solo, nebo i velmi oblíbený Baby Yoda ze seriálu o Mandalorianovi. Mezi planetami bude možné se pohybovat v nejrůznějších vesmírných lodích.

Mezi některé známé scény, které zde budeme moci vidět, je například souboj Luka Skywalkera a Dartha Vadera, útěk skrz hvězdu smrti, nebo Lukův tréning v bažinách Dagobah. Z nejznámějších planet nebude chybět Tatooine, Endor a Hooth. Star Wars minecraft DLC je nyní dostupné ke koupi na Minecraft Marketplace.

Zdroj: CBR.com,  StarWars.com