Zdroj: Hangar 13

Nový remake původní Mafie konečně minulý týden spatřil oficiálně světlo světa. Mnoho hráčů překvapilo, že ji dohráli za pouhých deset hodin. Naproti tomu u původní verze jsme kdysi vydrželi celé dny a v některých případech i měsíce.

Jeden z uživatelů Xbox One s přezdívkou KenBart si po dlouhých měsících čekání na novou hru postěžoval: „Mafii jsem si koupil na Xbox One a po prvním dohrání hodinky ukazovaly 13 hodin čistého času. A to jsem se někde ještě zastavoval a prohlížel si všemožné detaily.“ Jiní zase podotýkali, že se očekávali takový zážitek, jako když hráli poprvé původní verzi, ten se bohužel nedostavil. Na druhé straně jsou hráči, kterým krátký čas vůbec nevadí, protože říkají, že celou hru mohou hrát znovu dokola, ale v různých úrovních.

V příběhu vypráví Mafia: Definitive Edition příběh o taxikáři Tommy Angelovi, který v městečku Lost Heaven kolem roku 1930 tvrdě vydělává každou korunu. Ke konci jedné směny se ale nechtěně seznámí s italskou mafií a stane se součástí mafiánského gangu pod vedením Dona Salieriho, který vede spory s rodinou Morello.

V remaku se dočkáme spoustu vylepšení, motorek, rozlišení 4K a bezpočet nejrůznějších detailů, které každý fanoušek Mafie odhalí na první chvíli. Tvůrci sami pak tvrdí, že se pokusili vylepšit i hratelnost tak, aby potěšila jak nováčky, tak zkušené pařmeny.

Zdroj: Novinky.cz