Zdroj: Pixabay

Na Mafia: Definitive Edition se těší celý československý hráčský svět už jen proto, abychom mohli porovnat původní verzi s remakem. V původní verzi vzniklo mnoho modifikací a každý hráč znal všechny zkratky při honičkách a každou boční uličku.

Stejně tak se očekává, že budou vznikat nejrůznější modifikace i pro nový remake. Jedna z nich právě spatřila světlo světa a krásně propojuje herní a reální svět. Díky malé modifikaci můžete vyměnit podobu Tommyho Angela, hlavního hrdiny, za Marka Vašuta a celou hru si dát spolu s tímto hereckým elegánem.

V některých situacích však může tato modifikace působit trochu vtipně, protože Tommy Angelo je mladý kluk, který začíná pronikat do světa businessu a mafie, kdežto Marek Vašut je muž v nejlepších letech. Navíc v určitých situacích nemusí být podoba zcela patrná. I tak se jedná o velice povedený nápad.

Tento mód si můžete stáhnout zdarma na Uloz.to. Podle dostupných informací by neměl obsahovat žádný vir, ale někteří uživatelé tvrdili, že po aplikaci módu jim to spadne zpět do Windows. Testování módu je pak na každém jednotlivci.

Zdroj: Vortex.cz