Zdroj: Pixabay

IKEA se spojila s ASUS ROG (Republic of Gamers), aby vytvořila novou a cenově dostupnou řadu o zhruba 30 produktech z kategorie herního nábytku a herního příslušenství. V této oblasti není IKEA úplným nováčkem, protože již dříve představila nábytek pro inteligentní domácnost či aplikaci pro sestavování nábytkových sestav.

Produkty z nové řady vyvíjela IKEA ve svém centru v Šanghaji spolu s designéry z ROGu a profesionálními hráči tak, aby splnila všechny požadavky hráčů a zároveň jim umožnila co nepohodlnější a nejplnohodnotnější zážitek z hraní. Sama IKEA pak uvedla, že spoluprací s ROG chce spojit své dlouhodobé zkušenosti z oblasti tvorby nábytku se zkušenostmi designérů ROGu s cílem vytvořit výjimečný herní zážitek.

Zdroj: Pixabay

V tuto chvíli sice nikdo oficiálně nepředstavil žádný z produktů, lze však očekávat, že se bude jednat především o designové herní stoly a židle. Uvidíme, zda bude tato řada exkluzivní možnost barevně sladit židli a stůl se zbytkem interiéru, či zda budou použity nějaké kvalitnější a vzdušnější materiály. Každopádně oficiální představení má být v Číně již v únoru příštího roku.

Zdroj:  IKEA.com