Foto: Pixabay

Fanoušci FIFA se konečně dočkali dalších novinek pro nadcházející ročník, které si na ně vývojáři EA připravili. FIFA 21 překvapí hlavně v nejpopulárnějším režimu FIFA Ultimate Team a navíc nabídne i nové ikony. Tento režim je natolik populární, že příjmy z něj převyšují příjmy z prodeje samotné hry.

Není proto žádným překvapením, že právě v tomto režimu se odehrávají nové změny, aby EA zajistila určitou rozmanitost. Ve FIFA 21 bude moci více pracovat s parťákem v rámci kooperačního režimu. Za výsledky z kooperačního režimu pak obdrží každý hráč odměnu, stejně jako je tomu i v jiných sekcích FIFA Ultimate Team.

Další novinkou je možnost zlepšení statistiky jednotlivých hráčů zohledněním jejich klíčových akcí. Mimo vylepšení režimových nastanou i velké úpravy grafické v podobě dokonale propracovaných stadionů. Poslední z řady velkých změn je přidání nových fotbalových hvězd, takže se jejich počet zaokrouhlí na stovku. Potěšující zprávou je, že mezi hvězdami nechybí ani náš gólman Petr Čech.

Zdroj: Zive.cz