Foto: Pixabay

Den uveřejnění nové Mafie: Definitive Edition se blíží. Nyní konečně přichází na světlo světa i nějaké bližší detaily. Vývojáři se snaží dát dohromady původní partu dabérů, mezi které patří Petr Rychlý, jenž svou účast již přislíbil. Nyní se samotní vývojáři pochlubili, že do role Tommyho Anglea, hlavní postavy, sehnali Marka Vašuta, který daboval i původní verzi z roku 2002.

"Jelikož Mafia: Definitive Edition je kompletní remake, vybudovali jsme v podstatě všechno od základů. Do toho patří i filmové předěly, které byly přepracovány pomocí špičkové technologie motion capture a modelování výrazů. Jelikož naše filmečky zhusta využívají data z motion capture, bylo nezbytné obstarat hlasové i fyzické výkony. Hledali jsme herce, kteří nejenže zněli jako jejich role, ale navíc tak i vypadali a dokázali ji zahrát nejen v dabingu, ale i v rámci motion capture." 

Další novinka se týká automobilů, které budou v nové verzi Mafie mít i manuální řazení či realističtější spotřebu paliva. Příjemným vylepšením pak bude i zařazení motocyklů. Může se tak podle jednoho z vývojářů stát, že v místě, kde se Tommyho honilo auto s hordou mafiánů, bude Tommy na motorce ujíždět úzkými uličkami. Vylepšení se dočká i pověstná mise s formulemi, která byla pro mnoho hráčů kámen úrazu i noční můra, bude mít hratelnější a ovladatelnější vozy.

Zdroj: Mafiagame.com, Doupě.cz, Vortex