Foto: Pixabay

Světlo světa spatřila první informace o tom, jak to bude s novou edicí jedné z nejpopulárnějších českých her, Mafie. Český herec a dabér Michal Holán, který je znám třeba z filmů Kameňák, ve videa na svém instagramovém účtu představil kolegu Libora Hrušku, který by měl být novou součástí týmu. Podle všeho by nahrávání dabingu v nahrávacím studia mělo započít již příští týden.

I přes to, že tato informace pochází od jednoho z dabérů není to oficiálně potvrzeno vydavatelem hry Cenega Czech, který by měl v blízké době uveřejnit oficiální sestavu. Na druhou stranu Holán neměl důvod vypustit do světa lživou zprávu. 

Pokud někdo nezná Libora Hrušku, jeho hlas je jistě povědomí, protože ho herec propůjčil třeba Marku Wahlbergovi, Kurtu Russelovi, Samuela L. Jacksona z Pulp Fiction či Aaronu Eckhartovi. Navíc za dabing Jamieho Foxxe ve filmu Ray obdržel i prestižní cenu Františka Filipovského. Libor Hruška má navíc i zkušenosti i přímo s dabováním Mafie, když v prvním díle daboval Billyho a v druhém díle pak Eddieho Scarpu.

Zdroj: IDnes.cz (odkaz)