Foto: IT pro Tebe, screenshot ze hry Polda 2 Remástr

V novém příběhu se hráči ocitají v období po událostech druhého dílu, kde se Pankrác musí vypořádat s následky své poslední mise. Na začátku dodatku se ocitáme v šokující situaci – Pankrác je umístěn do blázince. Tato nečekaná situace přináší do hry temnější a hlubší tón, který kontrastuje s humorem a lehkostí, na které jsme zvyklí. Hráči budou muset Pankráce provést sérií výzev a logických hádanek, aby se dostal z této nesnadné situace.

Příběh pokračuje odhalováním důvodů, proč byl Pankrác do blázince umístěn, a hráči zjistí, že v pozadí se skrývá daleko větší spiknutí, které ho donutilo změnit svůj životní směr. V průběhu hry se Pankrác setkává s novými postavami, ale i starými známými tvářemi, které mu pomáhají nebo ho naopak házejí klacky pod nohy. Tato dynamika vytváří bohatý a napínavý herní zážitek.

Jedním z nejzajímavějších prvků dodatku je přeměna Pankráce z veřejného činitele na soukromé očko. Hráči budou mít možnost vidět, jak se jeho dovednosti a způsob myšlení mění a přizpůsobují novému životnímu stylu. Tento proces je vykreslen s velkou pečlivostí a detailností, což přidává na autentičnosti a hloubce charakteru.

Grafická stránka dodatku zůstává věrná remástru, ale s novými prostředími a postavami, které obohacují vizuální zážitek. Zvukový doprovod, včetně dabingu, je opět na vysoké úrovni a přispívá k celkové atmosféře hry.

Tento dodatek ke hře Polda 2 Remástr není jen skvělým doplněním příběhu, ale i samostatným zážitkem, který potěší jak veterány série, tak nové hráče. Přináší do série nový rozměr a poskytuje odpovědi na dlouho nezodpovězené otázky ohledně Pankrácovy transformace. Je to nepochybně povinnost pro všechny fanoušky českých adventur a milovníky dobrých herních příběhů.

Už teď se těšíme na další dobrodružství Pankráce a na to, jaké nové výzvy a záhady nám vývojáři připraví.

Zdroj: Gamebot.cz