Foto: vygenerováno AI pomocí DALL-E

Design a komfort

Buxton BHP 8700 White jsou navržena s důrazem na komfort a dlouhodobé nošení. Náušníky jsou navrženy tak, aby seděly přímo na ušních boltcích, což znamená, že neobepínají celé ucho a nevyvíjejí takový tlak jako tradiční over-ear sluchátka. To je ideální pro ty, kteří hledají lehká a pohodlná sluchátka, která lze nosit po celý den bez pocitu nepohodlí.

Lehká konstrukce o hmotnosti pouhých 224 gramů znamená, že si je můžete vzít kamkoli a nebudou vás tížit. Tento design je perfektní pro cestování, dojíždění nebo dlouhé pracovní dny, kdy je důležité mít pohodlné a nenápadné sluchátka.

Zvuková Izolace a kvalita

Uzavřená konstrukce náušníků je jedním z klíčových prvků těchto sluchátek. Tato konstrukce zajišťuje, že zvuk neproniká ven, což znamená, že vaše okolí neuslyší, co právě posloucháte. To je výhodné nejen pro vás, ale i pro vaše okolí, zejména pokud často cestujete veřejnou dopravou nebo pracujete v tichém prostředí.

Kvalitní zvukovou reprodukci zajišťují 40mm měniče, které poskytují bohatý a plný zvuk v celém frekvenčním rozsahu 20 až 20000 Hz. Tento široký rozsah zajišťuje, že uslyšíte každý detail vaší oblíbené hudby, od hlubokých basů po jemné výšky. Citlivost 96 dB/mW a impedance 32 Ohm znamenají, že sluchátka přehrají hudbu hlasitě a zároveň šetří baterii vašeho zařízení.

Technologie a funkce

Sluchátka Buxton BHP 8700 White jsou vybavena moderními technologiemi, které zvyšují jejich funkčnost a komfort používání. Podpora kodeků AAC a SBC je jednou z hlavních výhod těchto sluchátek. Kodek AAC, vyvinutý firmou Apple, zaručuje vynikající kvalitu zvuku a zároveň je energeticky úsporný, což prodlužuje výdrž baterie vašeho zařízení. Kodek SBC je ideální pro poslech hudby na veřejných místech nebo pro telefonování, kde kvalita zvuku nemusí být tak kritická.

Vestavěný mikrofon umožňuje pohodlné handsfree hovory a využití hlasových asistentů, což zvyšuje uživatelský komfort a funkčnost sluchátek. Ať už potřebujete vyřídit telefonní hovor, zadat hlasový příkaz nebo se poradit s vaším virtuálním asistentem, Buxton BHP 8700 vám to umožní bez nutnosti sundávat sluchátka.

Nabíjení a výdrž

Nabíjení sluchátek je zajištěno moderním portem USB-C, což je rychlé a pohodlné. USB-C port je dnes standardem u mnoha zařízení, takže pravděpodobně již máte kompatibilní nabíječku. Plné nabití sluchátek zajišťuje dlouhou výdrž, takže můžete strávit celý den poslechem hudby nebo vyřizováním hovorů bez obav z vybití.

Praktické vlastnosti nejen pro DJ

Pro DJ a hudební profesionály je důležitou vlastností otočné mušle. Tento designový prvek umožňuje rychle a snadno přizpůsobit sluchátka pro jednoruční monitoring, což je často nezbytné při mixování hudby. Otočné mušle také usnadňují skladování sluchátek, protože je lze složit do kompaktnějšího tvaru.

Závěr

Bezdrátová sluchátka Buxton BHP 8700 White nabízejí skvělou kombinaci komfortu, kvalitního zvuku a praktických funkcí. Jejich lehká konstrukce, uzavřené náušníky a podpora moderních kodeků AAC a SBC je činí ideální volbou pro každodenní použití. Vestavěný mikrofon a podpora hlasových asistentů zvyšují jejich všestrannost a uživatelský komfort. Nabíjení pomocí USB-C je rychlé a pohodlné, což zajišťuje, že budete vždy připraveni na dlouhé dny plné hudby a hovorů.

Pokud hledáte spolehlivá a stylová sluchátka, která vás nezklamou, Buxton BHP 8700 White stojí za zvážení. Jsou ideální pro všechny, kteří chtějí kombinaci vysoké kvality zvuku, komfortu a moderních technologií v elegantním balení.

Děkujeme společnosti Buxton za zapůjčení sluchátek BHP 8700.

Zdroj: uživatelské hodnocení IT pro Tebe, informace poskytnuté společností Buxton