Foto: Freepik

Tentokrát se jedná o „Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition“. Tato edice je vrcholným vydáním jedné z nejoceňovanějších RPG her posledních let, která získala více než 130 ocenění včetně titulu Hra roku. Nabízí nejen základní hru, ale i veškerý dodatečný obsah, což ji činí kompletní a nesmírně bohatou na herní zážitky.

Žánr a Herní Mechaniky

„Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition“ je akční a dobrodružná RPG hra, která hráčům nabízí možnost kooperativního i single player režimu. Tato variabilita umožňuje hráčům zvolit si, jak chtějí hru prožít – ať už sami, nebo s přáteli. Hra se vyznačuje kombinací akce, dobrodružství a hlubokého příběhu, který zaujme jak nováčky, tak zkušené hráče.

Příběh a Hratelnost

Hráči se ujmou role Inkvizitora, který má za úkol zachránit svět Thedas před válkami mezi frakcemi a démonickou invazí. Příběh je protkán obtížnými rozhodnutími, která mají zásadní dopad na budoucnost celé země. Každá volba může vést k různým výsledkům, což zaručuje, že každý průchod hrou je jedinečný.

Svět Thedas

Thedas je rozsáhlý a detailní svět plný nepřátelských pevností, skrytých jeskyní a mnoha tajemství. Objevování tohoto světa je klíčem k úspěchu, neboť hráči zde čelí mnoha výzvám a nebezpečím.

Bojový Systém

Souboje v „Dragon Age: Inquisition“ jsou intenzivní a vyžadují strategické myšlení. Hráči mohou využít taktický pohled, který zastaví čas a umožní plánovat jednotlivé tahy, nebo se mohou vrhnout do boje přímo. Tento flexibilní systém umožňuje hráčům zvolit si styl boje, který jim nejlépe vyhovuje.

Obsah Edice Game of the Year

Tato edice obsahuje nejen základní hru, ale také bohaté rozšíření a bonusy, jako jsou:

  • Flames of the Inquisition Arsenal, Armor, and Armored Mount
  • Dragon Age multiplayer Deluxe Edition chests
  • Skyhold Throne, Red Hart Halla a Bog Unicorn
  • Jaws of Hakkon DLC Pack: Příběh posledního Inkvizitora a lov na mocného draka.
  • The Descent DLC Pack: Výprava pod zem za odhalením zdroje zemětřesení ohrožujících Thedas.
  • Trespasser DLC Pack: Rozhodnutí o osudu Inkvizice tváří v tvář novým hrozbám.
  • Spoils of the Avvar: Noví mounti, zbroje a možnosti personalizace základny ve Skyholdu.
  • Spoils of the Qunari: Válečný mount, zbroje ve stylu Arishoka a předměty pro Skyhold.

„Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition“ nabízí komplexní a strhující zážitek, který zaujme jak nové hráče, tak veterány série. Je to skvělá příležitost ponořit se do epického světa Thedasu a prožít příběh plný výzev, dobrodružství a rozhodnutí, která ovlivňují osud celého světa.

Zdroj: Gamebot.cz