Foto: Freepik

Není to tak dávno, co nám WhatsApp přinesl novou funkci a je tu další. Někdo to vypadá, že je WhatsApp progresivní, ale při porovnání s ostatními komunikačními platformamy jen zjistíme, že v mnoha případech zavádí funkce, které jinde už několik let fungují.

WhatsApp chystá novou funkci pro uživatele, která jim umožní snadnější organizaci oblíbených kontaktů. Tato novinka, objevená ve verzi aplikace pro Android, má za cíl zjednodušit proces přidávání, odebírání a přeskupování kontaktů v seznamu „Oblíbené“. Uživatelé tak budou moci rychleji a efektivněji komunikovat se svými nejčastěji používanými kontakty, a to nejen prostřednictvím textových zpráv, ale i hlasových a videohovorů.

Foto: Freepik

Je třeba zdůraznit, že tato funkce je momentálně ve vývoji a není k dispozici ani pro beta testery. Bude trvat nějaký čas, než se novinka dostane k běžným uživatelům, pravděpodobně však nejprve ve verzi aplikace pro Android. Tento krok ze strany WhatsAppu naznačuje reakci na potřeby uživatelů a snahu zlepšit jejich zážitek s komunikací prostřednictvím aplikace.

Nová funkce přinese uživatelům větší kontrolu nad jejich oblíbenými kontakty a skupinami a zjednoduší jejich správu přímo v aplikaci. Uživatelé tak budou moci přizpůsobit svou komunikační zkušenost svým individuálním preferencím a potřebám. Tímto způsobem WhatsApp reaguje na stále rostoucí požadavky uživatelů a snaží se poskytnout jim co nejlepší prostředí pro komunikaci a sdílení s ostatními.

Zdroj: WABetaInfo.com (odkaz)