Foto: Freepik

Jednou z hlavních výzev, kterým uživatelé WhatsAppu čelí, je orientace v rozsáhlém množství konverzací. Bez ohledu na to, zda používáte WhatsApp k soukromé konvezraci, ve skupině nebo k firemním účelům. Hledání určitých zpráv může být časově náročné a frustrující. Nová funkce filtru zpráv, která je nyní v procesu vydání, slibuje řešení tohoto problému.

Jak to funguje? Nová funkcionalita WhatsAppu umožní uživatelům filtrovat své zprávy do tří hlavních kategorií:

  1. Původní zobrazení: Tento filtr zobrazí všechny zprávy tak, jak jste zvyklí, bez jakýchkoli úprav nebo filtrů.
  2. Nepřečtené zprávy: Tato kategorie se zaměřuje pouze na zprávy, které ještě nebyly přečteny. To vám umožní snadno identifikovat konverzace, na které ještě čekáte, abyste na ně odpověděli.
  3. Skupinové konverzace: Pro ty, kteří mají mnoho skupinových chatů, je tento filtr zlatým hřebem. Umí zobrazit jak přečtené, tak nepřečtené zprávy ve vašich skupinových konverzacích, což usnadňuje správu aktivit ve skupinách.

Foto: Freepik

Tato nová funkce již začala být uvolňována uživatelům ve vlnách a v následujících týdnech by měla být dostupná pro všechny. Tato změna je vítaným vylepšením, které by mělo zjednodušit a zefektivnit používání WhatsAppu pro miliony uživatelů po celém světě.

Pokud jste jedním z těch, kteří čekali na tuto funkci, je důvod k radosti. I zdánlivě malé změny mohou mít velký dopad na váš každodenní zážitek z používání aplikace. S novým filtrem zpráv by vaše komunikace na WhatsAppu měla být přehlednější a efektivnější než kdy dříve.

Zdroj: WhatsApp.com