Foto: Pixabay

Mazání konverzace na WhatsAppu

  1. Otevřete WhatsApp a klepněte na konverzaci, kterou chcete smazat.

  2. Klepněte na název konverzace nahoře, abyste se dostali na obrazovku s informacemi o konverzaci.

  3. Na obrazovce s informacemi o konverzaci klepněte na tlačítko „Smazat konverzaci“.

  4. Zobrazí se vám varování s otázkou, zda chcete smazat konverzaci. Pokud jste si jisti, že chcete smazat konverzaci, klepněte na „Smazat“.

Mazání zpráv na WhatsAppu

  1. Otevřete WhatsApp a klepněte na konverzaci, ve které chcete smazat zprávu.

  2. Najděte zprávu, kterou chcete smazat, a klepněte na ni a podržte.

  3. Klepněte na ikonu koše v horní části obrazovky.

  4. Zobrazí se vám varování s otázkou, zda chcete smazat zprávu. Pokud jste si jisti, že chcete smazat zprávu, klepněte na „Smazat pro všechny“.

Foto: Pixabay

Mazání více zpráv na WhatsAppu

  1. Otevřete WhatsApp a klepněte na konverzaci, ve které chcete smazat více zpráv.

  2. Klepněte na tlačítko „Upravit“ v pravém horním rohu obrazovky.

  3. Vyberte všechny zprávy, které chcete smazat.

  4. Klepněte na ikonu koše v levém dolním rohu obrazovky.

  5. Zobrazí se vám varování s otázkou, zda chcete smazat zprávy. Pokud jste si jisti, že chcete smazat zprávy, klepněte na „Smazat pro všechny“.

Závěr

WhatsApp umožňuje snadné mazání zpráv a konverzací, což je užitečná funkce pro udržení aplikace čisté a organizované. Je však důležité mít na paměti, že jakmile zprávu nebo konverzaci smažete, nelze je obnovit. Proto byste měli být opatrní při mazání a pečlivě si rozmyslet, zda jsou skutečně nezbytné k odstranění.

Výše uvedené kroky jsou aplikovatelné na WhatsApp pro iOS i Android, takže je můžete použít bez ohledu na to, jaký operační systém používáte. Je také důležité si uvědomit, že pokud smažete konverzaci, nebudete ji moci najít v seznamu konverzací ani v hledání. Pokud tedy máte důležité informace v konverzaci, doporučujeme, abyste si je uložili jinam, například do poznámek.

Kromě toho WhatsApp umožňuje i automatické mazání starých zpráv, což je užitečná funkce, pokud potřebujete udržet svou aplikaci čistou a organizovanou. Chcete-li tuto funkci použít, klepněte na název konverzace a zvolte „Nastavení konverzace“. Zde můžete vybrat „Automatické mazání“ a určit, kdy chcete staré zprávy smazat.

V souhrnu, mazání zpráv a konverzací na WhatsAppu je snadné a rychlé. S použitím výše uvedených kroků si můžete udržet aplikaci čistou a organizovanou a ušetřit si tak spoustu času a úsilí. Nicméně, je důležité si uvědomit, že jednou smazané zprávy nelze obnovit, takže byste měli pečlivě zvažovat, zda je potřebujete smazat.

Zdroj: WhatsApp.com (odkaz)