Zdroj: Pixabay

Veškeré obavy jsou však podle posledních informací zcela zbytečné. Vývojáři z Bethesdy se vyjádřili následovně: „Ačkoliv je Doom Eternal 100% na cestě k brzkému vydání v digitální podobě na Nintendu Switch, absence fyzického vydání v obchodech způsobila rušení předobjednávek.“

Pokud si tedy někdo fyzicky předobjednal Doom, měl by mít nárok na vrácení plné částky. Zároveň vývojáři povzbudili fanoušky, že chtějí ještě během tohoto měsíce vydat nové informace a detaily ohledně chystané hry. Prozatím si tedy můžete zkusit nostalgicky zahrát originál Dooma třeba na těhotenském testu.

Yesterday I had a lot of retweets and reddit posts and such for playing Doom on a pregnancy test.
But as I explained then, it wasn’t really PLAYING on a pregnancy test, it was just a video being played back, not an interactive game.

Well, now it is. It’s Pregnancy Test Doom! pic.twitter.com/Nrjyq07EVv

— foone (@Foone) September 7, 2020

Podle dostupných zpráv a informací z Twitteru je skutečně možné zapařit si Dooma na těhotenském testu, který má podobný výkon jako počítače v devadesátých letech. Je však pravda, že musel být samotný test trochu upraven, kdy byla obrazovka vyměněna za černobílý displej s rozlišením 128×32. Sám autor této exkluzivní konzole přislíbil, že uveřejní v budoucnu i návod, jak si ji vyrobit doma svépomocí.

Zdroj: Zing.cz