Foto: Freepik

Proč je spuštění Mi Store v České Republice důležité?

David Forman, marketingový manažer Xiaomi Technology Czech s.r.o., k tomu uvedl: „Společnost Xiaomi vždy kladla důraz na spokojenost svých zákazníků. Spuštění oficiálního webu v České republice představuje pro nás významný milník, který našim věrným zákazníkům umožní prozkoumat a zakoupit naše produkty ještě efektivněji.“

Tato platforma je navržena s ohledem na uživatelskou přívětivost a efektivitu, což zákazníkům umožňuje snadno procházet portfolio produktů Xiaomi. Xiaomi se zavázalo poskytovat nejen špičkovou technologii, ale také vynikající uživatelský zážitek, což je vidět i na designu e-shopu, který je intuitivní a snadno ovladatelný.

Široká nabídka a výhodné slevy

Nově spuštěný e-shop mi.com/cz nabízí kompletní sortiment produktů Xiaomi. Zákazníci mohou vybírat z chytrých telefonů, nositelných zařízení, elektrických koloběžek a široké škály zařízení založených na technologii AIoT (umělá inteligence a internet věcí). Mezi nejzajímavější produkty patří nové modely smartphonů jako Redmi Note 13 Pro a POCO X6 Pro, které se těší velkému zájmu díky kombinaci výkonu a příznivé ceny.

Při příležitosti oficiálního spuštění internetového obchodu Xiaomi nabízí řadu atraktivních slev, které jsou k dispozici od 12. září 2024, 10:00, do 25. září 2024, 23:59. Mezi největší lákadla patří možnost pořídit například oblíbený chytrý náramek Xiaomi Smart Band 8 za poloviční cenu. V nabídce budou rovněž produkty jako chytré hodinky, tablety (např. Redmi Pad Pro), a robotický vysavač Xiaomi Robot Vacuum X10. Slevy se pohybují od 28 % až po 50 %, což poskytuje skvělou příležitost k výhodným nákupům.

Exkluzivní výhody pro registrované zákazníky

Xiaomi navíc nabízí speciální výhody pro zákazníky, kteří se zaregistrují na platformě. Ti mohou získat bonusové body, speciální nabídky pro studenty a slevové kupóny na vybrané produkty. Tímto způsobem Xiaomi nejen láká nové zákazníky, ale také poskytuje dlouhodobé výhody pro své stálé fanoušky.

Rostoucí globální úspěch Xiaomi

Společnost Xiaomi, založená v roce 2010, rychle rostla na globálním trhu a dnes patří mezi přední světové výrobce chytrých telefonů. Podle společnosti Canalys se Xiaomi v prvním čtvrtletí roku 2024 umístilo na 3. místě na světě z hlediska dodávek chytrých telefonů, s přibližně 658,1 milionu aktivních uživatelů po celém světě. Kromě chytrých telefonů Xiaomi vytvořilo jednu z největších spotřebitelských platforem pro zařízení propojená technologií AIoT, přičemž k této platformě je připojeno více než 786 milionů chytrých zařízení, s výjimkou telefonů, tabletů a notebooků.

Xiaomi se může pochlubit svou přítomností ve více než 100 zemích a regionech po celém světě. V roce 2023 se již popáté v řadě umístilo na prestižním seznamu Fortune Global 500, což svědčí o jeho globálním vlivu a rostoucí popularitě mezi spotřebiteli.

Závěr

Spuštění oficiálního internetového obchodu Mi Store v České republice představuje další krok Xiaomi k tomu, aby bylo blíže svým zákazníkům a nabídlo jim inovativní technologie za přístupné ceny. Díky atraktivním slevám a široké nabídce produktů bude tento e-shop bezesporu oblíbeným místem pro všechny příznivce chytrých zařízení a technologií Xiaomi.

Zdroj: tisková zpráva společnosti Xiaomi