Foto: Freepik

Mapy.cz jsou rozhodně jednou z nejpoužívanějších mobilních navigačních aplikací. Neustále panují spory o tom, která z těchto navigací je nejlepší. I když mám velice rád Mapy.cz, tak musím přiznat, že pro každého uživatele je lepší jiná aplikace. Jestliže jedete přes centrum Prahy, tak potřebujete co nejlepší aktuální dopravní situaci.

To bohužel Mapy.cz nejsou. Na druhou stranu jsou tou nejlepší aplikací z pohledu mapových podkladů. Ještě jsem se nesetkal s žádnou aplikací, která by měla takto detailně zpracované turistické mapy. To ocení zejména turisté a příznivci nejrůznějších sportů.

Foto: Freepik

Vývojáři této aplikace se také starají, aby byla velice často aktualizována a vylepšována. To je případ i dnešní aktualizace. Ta přináší skvělou vychytávku asi pro každého uživatele. Když hledáte vhodnou restauraci ve vašem okolí, tak většinou otevřete Mapy.cz a vyberete se nějakou v blízké vzdálenosti.

Většinou jste zde našli adresu, telefon či otevírací dobu. Nově ale přichází i další štítky, díky kterým zjistíte, zda je na dané místě možné platit kartou, zda je tam wi-fi, dětský koutek nebo zahrádka. Tahle nová funkcionalita je skutečně užitečná a bez pochyby ji využijou všichni uživatelé.

Zdroj: Mapy.cz