Foto: IT pro Tebe, autor: Lukáš Erlebach

Společnost realme, přední značka chytrých telefonů s nejrychlejším globálním růstem, právě oznámila datum uvedení svého nejnovějšího klenotu na český trh – řady realme 12 Pro. Tato novinka, navržená jako první volba pro mladé spotřebitele, kteří si chtějí vychutnat fotografické zážitky na úrovni profesionálů, bude k dispozici od 19. března 2024.

Realme 12 Pro představuje revoluční změnu v mobilní fotografii díky svému periskopovému fotoaparátu Next-gen Imaging, který se stal nejlepším v kategorii portrétních fotoaparátů. Díky 3násobnému optickému zoomu a ½palcovému snímači OV64B se realme 12 Pro stává nezpochybnitelným lídrem ve své třídě.

Omnifocal Photography System, další inovace řady realme 12 Pro, spojuje hlavní fotoaparát Sony IMX890 s periskopovým teleobjektivem a ultraširokoúhlým fotoaparátem, což umožňuje uživatelům experimentovat s různými ohniskovými vzdálenostmi a dosáhnout jedinečných výsledků ve všech světelných podmínkách.

V rámci spolupráce s osvědčeným kameramanem Claudiem Mirandou, držitelem Oscara, představuje realme také nové filmové filtry Journey, Memory a Maverick, které se inspirují ikonickými filmy a přinášejí do fotografií retro styl s hlubokým filmovým nádechem.

Realme 12 Pro Series se také může pochlubit luxusním designem v barvách Submarine Blue a Navigator Beige, které jsou inspirovány klasickými barvami luxusních hodinek. Tato řada spojuje prvky vysoce kvalitních hodinek s pokročilou mobilní technologií, což vytváří esteticky působivý vzhled spojený s vysokou funkcionalitou.

Se všemi těmito inovacemi a vylepšeními přináší realme 12 Pro řadu nových zážitků a možností pro mobilní fotografii a design. Datum uvedení této vzrušující novinky na trh je stanoveno na 19. března 2024, a uživatelé se mohou těšit na novou éru v mobilní fotografii a designu. S realme 12 Pro se stává realita ještě reálnější.

Více informací o produktu bude k dispozici od 19. března v naší recenzi.

Zdroj: tisková zpráva společnosti Realme