Foto: Pixabay

WhatsApp se totiž pyšní tím, že je naprosto zadarmo, ale již se připravuje WhatsApp Premium, který ale zadarmo být rozhodně nemá. Hlavní přidanou hodnotou oproti klasickému WhatsAppu má být podle serveru WABetaInfo nabídka některých pokročilých funkcí. Nová služba nebude navíc primárně určena pro běžného uživatele, ale spíše pro business sektor.

Cena však není ještě stanovena. Obchodní společnosti by tak mohli prý zlepšit komunikaci se zákazníky i jejich počáteční oslovení. Klíčové mají být hlavně dvě služby. Tou první je propojení až 10 zařízení a tou druhou je využití vlastního obchodního odkazu. V reálu tak může být u jednoho účtu i deset zaměstnanců, kteří budou poskytovat přes WhatsApp třeba podporu svým zákazníkům.

Foto: Pixabay

Dobrou zprávou je, že WhatsApp nebude prý zpoplatňovat žádnou ze současných služeb, tedy alespoň prozatím. Obchodní společnosti jen získají možnost se dobrovolně přihlásit k zpoplatněnému programu, ze kterého se ale také mohou odhlásit. V tuto chvíli se služba testuje v některých zemích, ale do budoucna by měla být dostupná všem.

Zdroj: TN.nova.cz (odkaz)