Foto: Pixabay

WhatsApp přináší další sérii svých novinek, a proto si jen v rychlosti shrneme, na co se máme těšit Jednou z hlavních změn, které se valí do aplikace s operačním systémem Android, je možnost ověření telefonního čísla pomocí rychlého prozvonění nazývaná také „Flash call“.

Vylepšení se však týká pouze operačního systému Android a nikoliv uživatelů s operačním systémem iOS. Zde je totiž problém, protože Apple nechce poskytnout historii hovorů aplikacím třetích stran. Další z řady novinek, která by určitou část uživatelů mohla potěšit, je možnost pojmenovat si sdílený sdílený soubor.

Foto: Pixabay

V praxi to totiž může významně zjednodušit vyhledávání dokumentů, které jsou sdíleny již před nějakou dobou. Obdobná funkce je již zavedená i pro galerie. Již jsme vás také několikrát informovali o tom, že bude v budoucnu možné synchronizovat konverzaci na několika zařízeních zároveň.

Tato funkce se již chýlí do finále a je to skutečně dobře, protože když máte například tablet a mobilní telefon, chcete mít konverzaci zároveň na obou zařízeních. Poslední z řadou novinek je možnost reagovat na zprávy všemi dostupnými emoji. Doposud jste totiž mohli využít pouze „palec nahoru, srdíčko, prosím, smích, překvapení a pláč“. Prozatím se novinka připravuje jen pro mobily, ale v brzké době se můžeme dočkat i desktopové verze.

Zdroj: WABetaInfo.com (odkaz)