Foto: Pixabay

V letošním roce je to s WhatsAppem jako na klouzačce – zažili jsme zklamání i příjemné novinky. Nutno podotknout, že těchto novinek nebylo zrovna málo. Nově tak máme možnost připojit se na svůj účet na WhatsAppu z více zařízení současně či si můžeme zašifrovat svou zálohu historie.

Nově přišla zpráva, že WhatsApp právě vydal historicky první aktualizaci pro aplikaci WhatsApp Desktop pro Windows. Vesměs se jedná o opravy chyb a vylepšení stability. Tou největší novinkou, která přišla s touto aktualizací, je žádost na uživatele o zaslání zpětné vazby. Mimo to je tato aplikace založena na UWP (Univerzální platforma Windows) a umožňuje zobrazování nových upozornění, i když je aplikace zavřená.

Foto: Pixabay

V rámci nové aktualizace přichází i výše zmiňovaná funkce připojení na jeden účet z více zařízení současně a právě podporu této nové funkce již najdeme v této aktualizaci. Zároveň nová aplikace umožní zůstat přihlášen, i když váš telefon je bez připojení k internetu. Nejviditelnější chybou, která se zde nachází je pak problém s rolováním u některých vláken. Obecně lze však hodnotit tuto aplikaci jako povedenou a určitě se jedná o krok správným směrem.

Zdroj: WABetaInfo.com (odkaz)