Foto: Pixabay

Společnost Epic Games každoročně připravuje pro své hráče několik her zcela zdarma během vánočních svátků. Letos neudělá výjimku a plánuje ve svém obchodě Epic Games Store v období od 16.12.2021 do 6.1.2022 rozdat 15 her s tím, že jako první titul se představí Shenmue 3.

Tuto informaci jako první zveřejnil francouzský magazín Dealabs.com. Ten se v poslední době proslavil hlavně tím, že informoval o únicích her, které se mají přidávat pro předplatitele PlayStation Plus od Sony.

Jednotlivé hry budou k dispozici zdarma na Epic Games Store jen po velice krátkou omezenou dobu. Například první známá hra, Shenmue 3, bude zdarma pouze od 17. do 18.12. Každých 24 hodin se pak dozvíme, která další hra se na nás chystá.

Podle domněnek a nenápadných indicií by ta nejlepší hra měla přijít 25.12. Pokud se vám nechce čekat až do Vánoc, můžete si zkusit Godfall Challenger Edition nebo Prison Architect, které jsou od dnešního dne na Epic Games Storu k dispozici. Napište nám do komentářů, kterou hru byste si rádi o Vánocích zapařili.

Zdroj: MSPowerUser.com (odkaz)