Foto: Pixabay

Společnost Disney nedávno představila svůj patent pro reálný světelný meč, který by měl mít dokonce i výsuvný jílec. Oficiální premiéru si však tento světelný meč ze Star Wars odbude příští rok na Walt Disney World 2022 spolu s premiérou Star Wars: Galactic Starcruiser. 

Vše pak proběhne jako součást oslav Star Wars v Disneylandu, kde bude k dispozici právě zmiňovaný Galactic Starcruiser na dvoudenní zážitek, během kterého budou moci návštěvníci jako první spatřit světelný meč v akci a nejen to. 

Podle dostupných informací by měli návštěvníci Star Wars: Galactic Starcruiser jako první spatřit Launch Pod, odkud se jim nabídne velkolepý pohled na masivní křižník Halcyon. Po vstupu na křižník budou moci návštěvníci komunikovat se skupinou posádky stejně jako s charismatickým kapitánem.

Během svého pobytu na křižníku se pak ještě návštěvníci dostanou například do jídelny, kde ji bude nabídnuta jak snídaně, oběd, tak i několikachodová večeře jakoby z jiného světa. Během dne se pak seznámí návštěvníci s technikami boje se světelným mečem či s tím, jak funguje hvězdný křižník. O dalších podrobnostech bohužel Disney prozatím mlčí, slibuje však velkolepou podívanou.

Zdroj: IGN.com (odkaz)