Foto: Pixabay

Server WABetaInfo obvykle odhaluje novinky pro nejpopulárnější chatovací aplikaci, WhatsApp, v předstihu. Nově se zde objevila i nová informace, že by v blízké době měla z WhatsAppu zmizet možnost odstranit chat jednoho z propojených zařízení. Tato informace vychází z nové funkcionality WhatsAppu nazvané „Linked Device“, která v praxi dokáže propojit v jednom účtu několik zařízení nezávisle.

Pokud tedy přijdete ke svému účtu z připojeného zařízení, nebude vám umožněno smazat chat. WhatsApp navíc neposkytne ani žádnou další možnost pro smazání chatu z jiných zařízení. Pokud se přesto pokusíte smazat chat, zobrazí se vám dialogové okno informující, že zprávy zmizí pouze z vašeho zařízení.

Foto: Pixabay

Funkce propojených zařízení je stále ještě ve vývoji, takže je zde šance, že se můžou některé věci ještě změnit. Pravděpodobně to ale bude fungovat tak, že ke svému účtu připojíte některá konkrétní zařízení s tím, že jedno bude jako výchozí a bude mít i právo mazat chaty. V tuto chvíli můžete využít akorát WhatsApp Web, ale za podmínky, že váš mobilní telefon je také online.

Zdroj: ZeeNews.india.com (odkaz)