Foto: Pixabay

Největší kryptoměnová směnárna Coinbase, která v nedávné minulosti vstoupila na burzu se svými akciemi, nově navázala spolupráci se společností PayPal. Uživatelé této směnárny tak mohou nakupovat kryptoměnu i přes PayPal.

Podle Coinbase je to ideální spolupráce dvou důvěryhodných platforem umožňující nákup jakékoliv z mnoha podporovaných kryptoměn. V praxi to také přináší tu výhodu, že při nákupu kryptoměn nemusíte nikde zadávat údaje o svém bankovním účtu a platební kartě.

Foto: Pixabay

V tuto chvíli mohou tuto spolupráci využívat jen uživatelé ze Spojených států amerických. V příštích měsících se však rozšíří do celého světa. Přidání svého PayPal účtu do Coinbase je prý velice jednoduché. Stačí v nastavení zvolit možnost „Přidat platební metodu“ a zde již budete přesměrováni na přihlašovací stránku PayPal.

Je zde však jedno omezení, a to že nákupy kryptoměn přes PayPal jsou omezeny na sumu 25 000 USD denně, což v přepočtu je více než 500 000 Kč. Tato novinka pak koresponduje s novým trendem PayPalu ohledně akceptování kryptoměn.

Zdroj: TheVerge.com (odkaz)