Zdroj: Pixabay

Poměrně nedávno doslova vtrhla na náš trh nový výrobce mobilních telefonů, společnost Realme. Podle jejich vlastních slov se jedná o nejrychleji rostoucí značku smartphon na světě. Právě tato značka začala náš trh naplňovat velice levnými, ale při tom hodně vybavenými smartphony, které začínají klasickým značkám, které si nechají právě za svou značku zaplatit, jako je Samsung, dělat vrásky.

Příští týden má na náš trh přijít nový model Realme 7 5G, který by měl být představen pomocí virtuální tiskové konference s názvem Real Deal 5G. V tuto chvíli nejsou k dispozici žádné specifikace, ale z názvu jde usuzovat, že půjde v podstatě o Realme 7 Pro doplněný o 5G. Možná nás však překvapí více paměti a větší procesor.

Zajímavostí je, že bude tento nový model nejdříve představen pro evropský trh a teprve následně bude globální premiéra pro Čínu a zbytek světa. Podle dostupných zdrojů prý půjde o vůbec nejdostupnější telefon podporující 5G na našem trhu. Modely společnosti Samsung podporující 5G se prodávají již od 10 000 Kč, lze tedy očekávat, že cena bude někde mezi Realme 7 Pro za 8 000 Kč a zmiňovaným Samsungem za 10 000 Kč.

Zdroj: Realme.com, oficiální tisková zpráva