Zdroj: Pixabay

Celé video, které se objevilo na Youtube kanále jménem Adult Swim dne 20. listopadu 2020 a během tří dní nasbíralo více jak dva a půl milionu shlédnutí, ukazuje výše zmíněné postavy, které ve videu recenzují PS5. Zde je nutné poznamenat, že dle Ricka, jenž si během celého videa pečlivě přepočítává peníze, dostali zaplaceno, a to očividně velmi tučně.

Během Rickova přepočítávání bankovek Morty vychvaluje novou konzoli do nebes od lepšího výkonu až po vylepšení samotného ovladače, a to jak ohledně haptické odezvy, tak odporu jednotlivých páček. Celé toto video je jak rychlé shrnutí toho, co PS5 nabízí, tak reklamy takové, která je přímo zakončena Sony reklamní obrazovkou pro PlayStation5. Rozhodně vám doporučuji se na video podívat, jelikož se tvůrcům opravdu povedlo.

Mimochodem jen tak pro zajímavost, dle mých výpočtů jsem zjistil, že Rick měl přibližně 21 bankovek a moje googlení vzhledu dolarů říká, že dostal buď dvoudolarové, nebo pětseti dolarové bankovky. Pro ty, kterým se to nechce počítat, dostal něco mezi 42 až 10 500 dolary. To jen tak pro zajímavost a ušetření času, kdyby to napadlo zjišťovat i někoho dalšího.

Zdroj: oficiální – adultswim.com/rick-and-morty/