Zdroj: Pixabay

Slavný zpěvák Kanye West chtěl udělat radost své manželce Kim Kardashianové, která nedávno oslavila své čtyřicáté narozeniny. Připravil si pro ni vskutku originální dárek. Jednalo se o věrohodný hologram jejího mrtvého otce a známého advokáta Roberta Kardashiana.

Ten osobně popřál své dceři k narozeninám a mluvil i o genialitě jejího manžela a zároveň prezidentského kandidáta. Tato holografická iluze doslova tvrdila „Nejnádhernější je, že mohu sledovat, jak se tvá rodina rozrůstá. Vdala ses za nej, nej, nej, nej, nejgeniálnějšího muže na světě, Kanyeho Westa. Jsi nej, nej, nej, nejúžasnější matka pro své čtyři děti, jsou dokonalé.“

Její otec zemřel velice mladý v pouhých 59 letech v roce 2003 na rakovinu. Kim tak měla možnost spatřit svého otce v jedné z její reality show znovu jako by byl naživu. Je logické, že Kim byla dojatá a na svém Instagramu to označila za ten nejúžasnější a nejoriginálnější dárek. Je však s podivem, že Kanye neudržel sebestřednost na uzdě a nechal se ústy svého tchána oslavovat. Podle psychiatrů však trpí těžkým stádiem narcismu, kdy sebe považuje za to nejdokonalejší stvoření.

Zdroj: CNN.com