Zdroj: Pixabay

Společnost LG se v poslední době snaží změnit svůj zaběhnutý koncept a přijít s další velkou evolucí na poli smartphonů. Nedávno kupříkladu představila LG Wing, který umožní svým uživatelům část displeje natočit a použít ho na ovládací prvky či klávesnici.

Další model, který se chystá LG představit, bude pravděpodobně inspirován do jisté míry retro modely, které měly jednu část vysouvací. Z krátkého videa je totiž patrné, že i tento nový model by měl mít jednu část displeje vysouvací, takže z mobilního telefonu se vysune další část displeje, která ho rázem promění na tablet.

Vše se odehrává v rámci LG Project Explorer a LG chce bezpochyby jít na potřebu uživatelů zkombinovat velký phablet s kapesním mobilem zcela jiným způsobem než třeba Huawei nebo Samsung, které upřednostnili spíše skládací smartphone. Bohužel žádné bližší detaily nejsou známy, protože LG se snaží své uživatele napínat a uveřejnilo jen krátké a nezřetelné video. Doufejme, že po uveřejnění dalšího videa se již představí nový model kompletně.

Zdroj: AndroidAuthority.com