Zdroj:Pixabay

Pokud se chcete i vy stát Iron Manem a probudit v sobě malého Tonyho Starka máte možnost. Společnost Marvel totiž pustí 3. července do světa novou hru Iron Man VR, která bohužel měla kvůli celosvětové pandemii COVID-19 několikanásobné zpoždění.

Prozatím tak tato celosvětově známá společnost vydala alespoň rozšířenou verzi dema pro PS VR exklusive, které by mělo být již nyní k dispozici na PlayStation Store. Tato hra tak umožní každému vzít si na sebe oblek Tonyho Starka, proletět se, sestřelit nepřátele či zapojit se do celého děje.

Demo verze této hry obsahuje i dvě mise, a to „Malibu,“ ve které se objeví Tony, Friday a Pepper Pots a „Out of the Blue.“ Hráč si také bude moci zkusit leteckou výzvu za pomoci speciálního ovladače a dokonce i souboj. Podle tvůrců se však jedná o docela sofistikovaný systém, který nespočívá jen v tom, že zmáčknete nějaké tlačítko, ale musíte se skutečně naučit létat jako Iron Man.

Na začátku července však nevyjde jen tato exkluzivní hra, ale také nový speciální balíček PlayStation VR, který jeho uživatel obdrží s Blue-ray diskem, náhlavní soupravou pro virtuální realitu, speciální kamerou a dvěma pohybovými ovladači. Prozatím je pouze v předprodeji za $350 ve vybraných státech, ale v budoucnu se jistě dočkáme i my.

Zdroj: Engadget.com